Wednesday, August 28, 2013

More +VE Comments From The Guests ^^







22 comments:

  1. Assalamualaikum...boleh saudari email kat sy harga sume package..sy nk p 2 org...dlm bln 10 ni...tq...ni email teha...
    nurfatehah89@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Salam. Family of 5. 2 adults n 3 children, traveling end of this month. Kindly send me an email with the package n pricing.
    aizat.dan@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Hai.. sy fly to seoul pd 16 to 20.10.2013 ni utk 2 org. Plz reply me @ xiaou_yu_er@yahoo.com . Tqvm

    ReplyDelete
  4. as salam...boleh email kpd sy pakej musim bunga thn dpn nk pergi dlm 5-6 orang (adult)
    ..email add: aniessuahmad@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Salam.. sy akan pergi ke korea pd 15.10 sehingga 23.10.2013.. boleh tk emailkan pakej visit utk 3 hari.. iaitu pada 15.10 ,16.10 dan 23.10.2013. Memandangkan saya free hanya pada hari tersebut.. email ker farahaizan00@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Email pada saya pakej 2 org ke korea bulan disember ni. Dan saya nak tau bila start winter. adiexezrey83@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Salam. Saya bercadang nak bercuti ke korea tahun hadapan musim luruh..ada tak pakej sekali untuk ke jeju island? Kalau ada tolong emailkan pakej/kos keseluruhan untuk 3 pax dewasa sekali dengan harga flight dan tempat tinggal complete disana ke syakirahzainal93@gmail.com Terima Kasih.

    ReplyDelete
  8. slm sy nak ke sn bln 10 2014 brsm 3 org kwn blh emel details?misiey_hsbas@yahoo.com tq

    ReplyDelete
  9. Salam. Saya nk thu hrg untuk 2 org ke korea termasuk jeju n nami island mse musim luruh or bunga. Bley email kt sy hrg termasuk flight + penginapan + mkn + tour ke nurul.nazrah@gmail.com tq.

    ReplyDelete
  10. Salam, saya sedang mencari pakej untuk ke Busan. Tiket flight terus direct tu Busan,
    6orang perempuan, 1-7 sept 2014.
    Kalau ada menyediakn perkhidmatn di Busan boleh lah hantar detail pd email pada nury_sss@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. saya memcari package di seoul pada winter season utk 6d5n utk 6 org.
    boleh saya tau details and price x?
    syahirahsakinah@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Hye...saya berminat untuk ke korea bersama suami pada tahun depan dalam bulan 2.. boleh bg quotation tak untuk tempat2 menarik kat sana... tiket kami beli sendiri. Plan ke sana selama 5hr 4mlm. Sila email ke zurieyabdullah@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Salam, saya akan ke Korea pada 17 - 21 September 2014. Sedang mencari ground package, tidak termasuk hotel. Kami berempat (perempuan) dan mungkin seorang kanak2 lelaki 8 tahun akan turut serta.

    Mohon email itinerary dan quotation kepada : impianaayl@gmail.com

    Flight: Air Asia

    D7506 Sept 17 2014; 01:00am KUL-ICN
    D7507 Sept 21 2014; 09:35am ICN-KUL

    TQ



    ReplyDelete
  15. Salam,
    kalau boleh nak gi Pulau Nami, Gyeongbok Palace, tengok live show yg happening spt Bibap Show, kimchi school dan selebihnya shopping sekitar Seoul. Dpt gi cafe artis kpop lagi best. Thanks ye.

    ReplyDelete
  16. Kami plan nak ke Korea pada tarikh ni 22/10/14-30/10/14. Mohon email itinerary dan quotation kepada : anacreatives@gmail.com

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Assalammualaiku..
    Saya bercadang nak bercuti ke korea pada musim luruh tahun ini..saya ingin membawa family (2 dewasa 3 kanak2). Boleh emailkan pakej/kos keseluruhan sekalsekali dengan harga flight dan tempat tinggal complete disana ke nasir_qistina@yahoo.com.my Terima Kasih.

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum,
    Saya bercadang nak bercuti ke korea pada 23 mac hingga 27 mac 2015 serama 4 dewasa dan 2 kanak-kanak. Saya ingin membawa mereka ke Lotte world bagi menggantikan lawatan ke Everland.tiket penerbangan telah ditempah. Boleh emailkan pakej/kos keseluruhan bersama dengan tempat tinggal dan makan disana ke azmah70@yahoo.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
  20. Please email me the quotation for 8adults, 1child & 1 infant at nuradlyn95@gmail.com we are planning to go in april for about a week.

    ReplyDelete
  21. Sy nak k seoul 2 org for 1week . From 9-15november . Brapa smua kos ? Email nadiasyafiqah74@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Quote sy 4paxs adult 22/11 til 28/11.. Including nami n jeju island

    ReplyDelete